torsdag 5 maj 2011

Here we go...

Jaha.. då kommer här två väldigt enkla sidor i Eddies album.. Hoppas ni gillar dom ;)



6 kommentarer:

  1. Alla har vi olika stil o är mer eller mindre nöjda med våra alster. Tycker du ska vara nöjd med dina LOs, de är jättefina o visa fler av dina alster! Det är spännande att se utvecklingen :)

    SvaraRadera
  2. Tack söta du! Jag har lite olika stilar på olika saker jag gör också.. Albumen är ofta mer sparsmakade än korten.. det är liksom många små barnfingrar som vill titta om och om igen på fotona.. klart man kan plasta in dom, men jag tycker man tappar lite av känslan då.. Jag gör dom hellre lite enkla och så får dom titta så mycket dom vill.. dom gillar att se sig själva.. ;)

    SvaraRadera
  3. Jättefina LOs! Jag gillar när det är enkelt. Det är ju fotot som ska ta plats och synas. Jag tycker ibland att för mycket dekorationer tar bort fokuset från fotot. Gullig kille du har!

    SvaraRadera
  4. Vilken spellevink... Tacksam att scrappa kort på! Jag tycker oxå att du ska va nöjd. Bilderna är så bra att det inte behövs massa lullull... Jag har svårt att göra LO's överhuvudtaget, får nästan lite torgskräck! :D

    Kul att du lägger ut lite här så man får se!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. PS. vi har ju samma hårfärg juh! Snyyyyggt!!! Ds

    SvaraRadera
  6. Men tack söta ni!! Ja mina barn är riktiga linslusar så jag har hur mycket material som helst att jobba med.. Redan nu känns det roligare att lägga ut mina LO´s , kort och andra alster när ni ger så söta kommentarer! Det kommer nog bli en hel del här framöver så håll utkik.. :)

    Terés - Ja men visst.. min minsta son satt mitt knä en dag när jag kollade in din profil och när han såg din bild så sa han "mammaaaa!!" .. det var nog hårfärgen som gjorde det ;)

    Kram på er alla sötnosar! <3

    SvaraRadera