fredag 6 maj 2011

Det blev ett kort.. :)

Jag satte mig och tittade på talang och gjorde samtidigt ett kort till mina älskade jobbarkompisar som jag kommer sakna sååå när jag nu går vidare i livet mot nya mål.. Jag tycker dock att den vänstra sidan på insidan av kortet ser så "naken" ut.. någon som har något förslag på vad jag ska göra där? Eller ska jag låta det vara som det är bara? Vet inte jag..

Tack och Go´Natt :)


9 kommentarer:

  1. Jättefint kort! Jag tycker inte alls att det känns naket. Är det din handstil?? Sjukt snygg!

    SvaraRadera
  2. Tack Linda - Ja det är min handstil.. :)

    Ja men då kanske jag kan behålla det som det är då? Kram

    SvaraRadera
  3. Mycket snygg handstil och kortet blev fint, behöver inte alls vara nåt mer på den vänstra sidan. Är ingen kortmakare själv men tror många lämnar den "tom".

    SvaraRadera
  4. Näpp, inget annat behövs. Perfekt kort!!! Och vad snygg handstil du har!!!!

    SvaraRadera
  5. Ok.. tack för era synpunkter.. då lämnar jag det som det är.. Tack söta ni för komplimangerna om min handstil.. har aldrig reflekterat över att den skulle vara särskilt snygg, men säger ni det så.. ;) tack så mycket!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag håller med! Fint kort, ska inte va mer lull lull på och sjuuuukt snygg handstil!!! Du behöver ju inga utstansade alfabeten med den gåvan...

    Kram

    SvaraRadera
  7. Terés - Åh tack :) men jag tycker att just 3D effekten som blir med utstansade bokstäver är så snyggt.. men det ena behöver ju inte utesluta det andra.. :)

    Kram tillbaka

    SvaraRadera
  8. jättefint - skriv en personlig hälsning på vänstersidan eller kanske ett stort hjärta om du tycker att det känns tomt- inget som behövs egentligen - det är fint med fria ytor

    SvaraRadera
  9. Vilket fint kort och kan bara instämma med föregående talare, det är jättebra precis som det är!
    Tack för besöket i min blogg också.:-)
    Kram
    Rosemarie

    SvaraRadera