söndag 15 maj 2011

Sista träffen med tjejerna...

Idag har jag varit på vårens sista scrapträff med tjejerna här i Härnösand.. Mycket prat, supergott fika och trevligt sällskap som vanligt.. Gissa om jag kommer att sakna detta i sommar.. men förhoppningsvis så kommer sommaren bjuda på så mycket sol och härliga dagar att jag inte lider såå stor abstinens.. men regniga dagar så kommer det nog klia i scrap-fingrarna och jag kommer sakna någon att sitta och scrappa med.. men men. jag får väl pyssla lite för mig själv då.. Här kommer dagens bidrag.. ett kort till min söta farmor som fyller 82 år..

Tjingeling! <3



måndag 9 maj 2011

Promarkersförvaring

Så här förvarar jag mina Promarkers. Liggande i plastlådan KRUS från IKEA. På bilden är dock inte alla mina pennor med.. jag orkade inte plocka ihop alla bara för att ta kort.. *lat*.. men ni fattar ju ändå.. ;)

Jag har märkt upp den platta delen av locket med vita små klisterlappar som jag målat med pennans färg. Blir mkt överskådligt och bra :)

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10112525



söndag 8 maj 2011

Solsken i blick

Idag har det inte blivit ngt scrappande alls eftersom jag tillbringat dagen med att fixa och strukturera upp min tvättstuga och sedan hållit på och greja här hemma en massa. Sedan tog jag mig en välbehövlig paus i solen.. det var såå skönt. På söndag är det vårens sista scrapträff här i Härnösand.. fattar inte hur jag ska överleva sommaren utan mina underbara scraptjejer... Hoppas jag träffar på dom ändå under sommaren..

Kram på er alla och God Natt <3

fredag 6 maj 2011

Det blev ett kort.. :)

Jag satte mig och tittade på talang och gjorde samtidigt ett kort till mina älskade jobbarkompisar som jag kommer sakna sååå när jag nu går vidare i livet mot nya mål.. Jag tycker dock att den vänstra sidan på insidan av kortet ser så "naken" ut.. någon som har något förslag på vad jag ska göra där? Eller ska jag låta det vara som det är bara? Vet inte jag..

Tack och Go´Natt :)


Idag...

Hoppas jag hinner scrappa lite idag.. Har jobbat tre nätter, men kan omöjligt sova.. så jag försöker hitta på lite andra grejer istället.. ska på ett utvecklingssamtal kl två så jag kunde inte slappna av och somna.. så jag kanske sätter mig och scrappar lite istället :)

Blir det något alster idag så fotar jag och lägger ut, annars får ni hålla er till tåls så länge..

Kram på er alla

Tjingeling//AnneLee

torsdag 5 maj 2011

En till bild...

Nu har jag ju fått så mkt fin feedback så nu vill jag ju visa mer :) Här är en liten LO med min stora kille som är sjutton år idag.. där var han väl typ ett år.. Vi skrattade gott åt den där bilden i morse.. han ser ju helt dizzy ut.. Gillar hans frippa.. ;) Han är lika fin idag.. fast en aning större.. :)

Here we go...

Jaha.. då kommer här två väldigt enkla sidor i Eddies album.. Hoppas ni gillar dom ;)



Okej då....

Jag har lovat att jag ska våga ta steget och visa mina alster.. det känns lite nervöst måste jag säga.. Mitt "scrap-självförtroende" är väl inte det bästa.. men va fasen.. man måste ju våga tro på sig själv så.. Jag gör väl det då.. ;)

Har börjat vara mer aktiv på ett forum som heter www.svenskscrapbooking.se/ och det är rena rama guldgruvan för rookies som mig! Oh my god vilka talanger det finns inom Scrap-Sverige.. jag blir alldeles stum.. och något som gör mig nästan ännu mera stum är den otroligt vänliga och nästan familjära stämning som råder på det forumet.. jag har svassat runt på olika forum som behandlat en uppsjö olika intresseområden, men aldrig mött en sådan värme som här.. Är det kanske så att kreativa själar är vänliga själar? Jag frågade om någon kunde tänka sig att sälja lite utstansade bokstäver till mig.. (jag har ju en synnerligen begränsad ekonomi med sex barn att försörja) och fick ett otroligt gensvar.. Många hörde av sig och ville ha min adress och sen fick jag dom mest fina paket på posten.. GRATIS!! Kan ni förstå.. det dyker upp små paket i brevlådan lite nu och då.. Jag blir så glad att jag inte finner ord! Vilka människor!

Ja nu ska jag sluta fylla bloggen med min beundran för medlemmarna på Svensk Scrapbooking och skriva om ngt annat..

jo igår var jag på pysselkväll.. Det blev en del skapat, men framförallt mycket prat.. personligt, varmt och hjärtligt..

Just nu önskar jag mer än ngt annat på jorden att jag en gång i mitt liv skulle få delta i en STOR scrapträff eller åka typ på en scrapmässa.. men eftersom jag har noll koll så får det väl stanna vid en dröm.. ;)

Jag återkommer med bilder på något av mina alster...*nagelbitning*

Puss o Kram
//AnneLee