lördag 20 november 2010

Altrat och pysslat för fullt inför skyltsöndag

I vanlig ordning har jag inte hunnit få någon ordning på mitt liv så att jag hinner ta bilder på mina alster, men det kommer så håll ut.. :) Hoppar mest runt på andras bloggar och kikar runt på olika fina saker som folk gör och är just nu proppfull av idéer och tips och framförallt motivation och skaparglädje.. detta är så KUUUL!! Var på Panduro igår och köpte lite nya prylar... alla saker var bra utom en.. Ett präglingsverktyg som jag inte begriper hur jag ska använda.. haha.. det är ju bra när man köper saker som man inte ens begriper sig på.. men det är å andra sidan lite typiskt mig.. Jag kanske listar ut ngt bra användningsområde vad tiden lider..

Imorgon är det scrapträff på Studieförbundet igen.. som jag längtar till dessa träffar! Så kul att få tips och idéer av dom som "varit med" länge.. Jag är ju "rookie" än så länge.. men även det ger sig väl.. övning ger ju som bekant färdighet ;)

Ha det bra

Tjingeling!

torsdag 18 november 2010

Blog Candy




Hittade denna Blog Candy och tar en lott och hoppas på det bästa :)

Vill du också vara med?? Klicka dig in här
scraplagret.blogspot.com/2010/11/blog-candy-tattered-angels.html

Jag jobbar vidare med mina alster och ska snart fota lite julkort och altrade tändsticksaskar :)

Tjingeling!

tisdag 16 november 2010

Yeeeey!!

Jag fick 500 kr i presentkort på Scraplyckan av pappa i födelsedagspresent så jag la in en order igår.. Vad lyxigt det kändes att kunna shoppa en massa utan att själv behöva betala.. Sen hoppas jag på nya Promarkers i födelsedagspresent av mamma.. Mitt pysselförråd växer och jag är såå glad :)

Idag ska jag lägga ut en massa auktioner på Tradera.. Synd att dom ska ta så förbaskat mkt i provision.. men det är ju ändå ett bra sätt att tjäna en liten slant iaf och jag har hittills inte hittat ngt bättre alternativ.

Kram

fredag 5 november 2010

Förkyld...


Jag vaknade inatt och hade frossa som inte var av denna värld och var stekhet. Knölade i mig två alvedon och somnade sedan.. sen sov jag djupt och drömde en massa skumt (feberyra??) och vaknade kring tio med en dunkande huvudvärk, ont i halsen och ont i kroppen och framförallt nacken.. Vad det nu kan bero på..

Älsklingen och Stegen kom förbi med den fina hyllan och bänkskivan (som inte var lika fin, men ändå praktiskt och framförallt billig) som jag ska ha i mitt pysselrum.. Det ska bli sååå kul att inreda där och göra i ordning, men just nu orkar jag ju ingenting.


Var till Linda igår och eftersom jag inte är precis förmögen men ändå ville ge en personlig inflyttningspresent så satt jag och pysslade ihop en egen presentpåse.. Jag tror den uppskattades :) Jag tycker själv att det är kul att få presenter där någon lagt ner lite själ och hjärta så jag hoppas att hon också tyckte det.. men det tror jag nog :) Hon såg glad ut iaf..

torsdag 4 november 2010

Ikväll...


Ikväll ska jag till Linda och se hur hon har det i sitt nya hem.. ska bli så kul.. Herregud.. hon är en av mina närmaste vänner och jag har inte ens hälsat på henne.. Tänk ändå.. det är väl ändå lite anmärkningsvärt och STORT på något sätt, att vi kommit varandra så nära.. vi har inte känt varandra så länge, ändå är hon en av de människor som står mig allra allra närmast.. den som ger mig kraft och som hela tiden lyfter mig och boostar min självkänsla så att jag till slut känner mig typ hur stark och bra och underbart lycklig som helst...

Nu är det bara vänta på att söt ska flytta färdigt alla sina kartonger och pryttlar och gud vet vad hon flyttar.. sen ska vi umgås :)